• Turvallinen Verkkokaupan
  • Laadullisia kaiverrus
  • Viikon sisällä
  • Flat rate shipping 3.90 €

Kylttejä verkossa vuodesta 2004

Skyltdaxissa löydät parhaan verkkosivuston yksinoikeudella kaiverrettujen merkkien suunnittelusta ja tilaamisesta verkossa. Ammattitaitoisilla kaiverruksilla on yli 30 vuoden kokemus kaiverrusta ja merkinannosta.

Tuotteemme
2004
2021

Tervetuloa alkuperäiseen!

Olemme ovella levyjen alkuperäinen ja toimitamme tyytyväisille asiakkaille vuodesta 2004 lähtien. Tarjoamme asiakkaillemme yksinkertaista ja edullista tapaa ostaa kaiverrettuja merkkejä kotiin tai liiketoimintaan. Sinun tarvitsee vain valita ja suunnitella uusi ovi-merkki meidän verkkosivuillamme, ja saada se kaiverrettuna ja lähettää ovelle viikon kuluessa.

Koska asiakas on 24signs, voit olla 100% luotettava, että merkki ja kaiverrus pitää korkeimman saatavilla olevan luokan markkinoilla.

Me priorisoimme laatua!

Skyltdax toimii vain yhteistyössä toimittajien kanssa, jotka takaavat korkealaatuisen messinki- ja materiaaliraadin. Meillä on vain merkkejä tunnetuista messinkin valmistajista Italiasta, joiden tiedetään toimivan parhaiten messinkiä Euroopassa! Tämä tietysti maksaa hieman enemmän, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että sitoutumme laatuun lisäävät asiakkaidemme tyytyväisyyttä.

Meidän asiakkaamme

Merkkien lisäksi yksityishenkilöille tarjoamme myös merkkejä ...

Asuntoyhteisöille

Teemme yhteistyötä yritysten, asuntosäätiöiden ja vuokranantajien kanssa kokonaisratkaisujen ja tarpeiden tyydyttämiseksi. Ota yhteyttä ja kerromme lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä

Merkit yrityksille, talli ja muut

Ovikilpi also has a full range of business signs, office signs, hotel signs and horse signs. For more information, please contact us directly.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?

E-post: info@skyltdax.se

Adress: Skyltdax, Box 5354, 102 49 Stockholm

Skyltdax drivs av Skyltdax Group Sweden AB som grundades 2004 och bedriver verksamhet inom e-handel och konsulttjänster. Skyltdax innehar F-skattebevis samt är momsregistrerade.

Organisationsnummer: 556659-8578

FAQ / yhteystiedot löytyvät täältä

Kylttityypit

Satiini messinki